MEGJELENÍTÉS, PREZENTÁLÁS, DOKUMENTÁLÁS

WITNESS Horizon / WITNESS Horizon Service Edition

(Gyártóipari eszközkészlet/Szolgáltatóipari eszközkészlet)

A WITNESS folyamat szimulciós szoftverben rendkívül széleskörű lehetőség nyílik egy-egy szimulációs modell grafikai kidolgozására.  

2D/3D modell megjelenítés

A hétköznapi használat során a folyamatmérnökök, termelési szakemberek nem feltétlenül igénylik a modellek 3D-ben történő megjelenítését. Ugyanakkor sokszor előfordulhat, hogy egy egyeztetésen, vezetői értekezleten, managementi bemutatón igény merül fel a 3D-s virtuális környezetben történő megjelenítésre. Mindez hatékony segítség lehet, hogy nem szakma stábbal is egyértelműen közölni lehessen az elgondolásokat.

 

WITNESS Quick3D egy a Virtalis Visionary Render által fejlesztett és támogatott funkció, melynek segítségével a korábban ez eszköztári elemek segítségével felépített folyamat modellje egyetlen gombnyomással 3D-s nézetté alakítható automatikusan. A modell bármikor bővíthető új folyamat elemmel, a 3D-s nézet frissítésekor ezek az építő elemek automatikusan meg fognak jelenni.

 

WITNESS Documentor

(csak az alapszoftverrel együtt futtatható, nem önálló alkalmazás)

A WITNESS környezetben megépített modellek pontos dokumentálására is lehetőség nyílik. Minden egyes építőelemről (akár önállóan, akár egyszerre), az elemek közötti logikai kapcsolatokról, teljes mélységbe menő szabályrendszerről letárolhatóak az információk szöveges formában.