CAD+INFORM

CAD+Inform Kft. Vállalati folyamatok szimulációja üzletágának bemutatása

A CAD+Inform Kft. közel 30 éve van jelen a hazai számítógépes grafikus mérnöki-műszaki szoftverpiacon és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások területén.

A kezdetek óta foglalkozunk számítógépes folyamat-szimulációval, ami az Ipar 4.0 korában nélkülözhetetlen elemző-tervező eszköznek bizonyul az elemzők számára. Véleményünk szerint sok múlik a szimulációhoz kiválasztott technológián, illetve az azt megtestesítő szimulációs szoftveren. Cégünk tudatosan döntött a szimulációs technológia élvonalában járó Lanner Group Limited (korábban AT&T ISTEL) angol-amerikai fejlesztő- és szakértő cég WITNESS folyamat-szimulációs szoftvere mellett. Ez az a prémium szolgáltatásokat nyújtó szimulációs szoftver, amely hatékonyan alkalmazható nagyvállalati és KKV körben is. Nincsenek modell méretbeli és bonyolultsági korlátai, egyaránt sikerrel alkalmazhatják profi vállalati IT részlegek, és átlagos informatikai képzettséggel rendelkező szakmai felhasználók is.

Folyamat-szimulációs üzletágunk kétféle tevékenységet végez. Egyrészt értékesítjük a WITNESS rendszert, elsősorban a nagyvállalatok részére, akiknek nem jelent problémát a szoftver beszerzése és a szükséges humán erőforrások beállítása. Vagy már eleve rendelkeznek folyamat mérnökökkel. Részükre oktatást és termék támogatást biztosítunk. De igény szerint modell építéssel és szakértéssel is közreműködünk konkrét szimulációs projektekben. A WITNESS szimulációs szoftver értékesítésének alapja, hogy a gyártó Lanner Group Limited megbízásábóla CAD+Inform Kft. a WITNESS szoftver kizárólagos magyarországi disztribútora.

Másik lehetőség, amikor maga a WITNESS szoftver nem kerül értékesítésre. Helyette szimulációs szolgáltatási tevékenység keretében, a saját szoftver licenceinkkel vállalkozunk a szükséges szimulációs modellek elkészítésére, illetve az elemzéshez szükséges eredmények előállítására. Ez esetben a megrendelő specifikálja a problémát és adja a modell építéshez szükséges adatokat, részt vesz az elkészült modellek validálásában, meghatározza a számára előállítandó eredmények körét és formáját. Közreműködünk az eredmények prezentálásában, de a kiértékelést a megrendelő végzi, a saját szempontjai szerint. A szimulációs szolgáltatás akkor kerül előtérbe, amikor a megrendelő már rendelkezik WITNESS szoftver licencel, vagy egyedi problémáról van szó, amihez nem feltétlenül szükséges a szoftver megvásárlása. Esetleg az adott cég nagyságából adódóan, a szoftver vásárlás meghaladja az anyagi lehetőségeit.

A CAD+Inform Kft. tevékenysége során mindvégig igyekeztünk megfelelni a lehető legmagasabb minőségi elvárásoknak. A minőségügy kiemelt terület, amit a megrendelőink is elvárnak tőlünk. Minőségbiztosítási rendszerünket folyamatosan karbantartjuk és évente auditáltatjuk.

Egyedi szimulációs projektek

Sajnos a hazai tulajdonú termelő vállalatoknál, a vállalati folyamat-szimulációnak nincsenek számottevő előzményei. Ezért fontosak számunkra azok az egyedi szimulációs projektek, amelyekkel sikerül felkelteni a vállalatvezetők és a szakemberek érdeklődését a téma iránt. Ezek a projektek megmutatják, hogy a módszer milyen előnyökkel járhat a számukra, hogyan járul hozzá a versenyképességük és az eredményességük növeléséhez.
A célunk természetesen az, hogy a projektek szimulációs szakmai részeit, a modellezést és a szimulációs elemzéseket is, minél nagyobb arányban maguk a vállalatok végezzék el.

Oktatás

Cégünk a kezdetektől fogva fontosnak tartotta, hogy az általa értékesített CAD szoftverekhez megfelelő szinvonalú oktatást is biztosítani tudjon. A szoftver support nem helyettesíti a szoftver használatára vonatkozó tudás koncentrált átadását és begyakorlását, ezért az oktatásnak továbbra is megmarad a jelentősége. Jellemző a céges szervezésben lebonyolított zártkörű oktatási forma, ahol egy adott ügyfél munkatársai vesznek részt.

2018. Áttérés MSZ EN ISO 9001:2015 szabványrabemutatkozás

Cégadatok

Teljes név:
CAD+Inform Mérnöki, Szoftverfejlesztő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Rövid név:
CAD+Inform Kft.
Alapítás éve:
1992
Székhely:
4032 Debrecen, Tarján utca 71/B.
Telephely:
4031 Debrecen, István út 6. 1. em.
Cégjegyzékszám:
Cg.09-09-001484
Adószám:
10746758-2-09
Főtevékenység:
6201 '08 Számítógépes programozás


bemutatkozás

Cégügyek

Cégügyek, cégvitel, szerzõdések:
Csige Sándor
Könyvelés, költségvetési kapcsolatok:
Mikola Károly
Cég adminisztráció:
Hodosi-Nagy Patrícia