Aktualitások

OPUS Tigáz Év beszállítója díj

A CAD+Inform Kft. idén is elismerésben részesült, immár második alkalommal nyertük el az OPUS TIGÁZ Zrt. "Év beszállítója díjat" Indirekt beszállítók/alvállalkozók kategóriájában.

A 2019-es évet is darts bajnoksággal zártuk

2019 végén ismét a Cívis Darts Sportegyesület szervezésében megrendezésre került darts házibajnokságon mértük össze darts tudásunkat.

Települési csapadékvíz-Gazdálkodás - Országos Konferencia

Immár második alkalommal, az MHT És az NKE Víztudományi Kar szervezésében került megrendezésre 2019 novemberében a "Települési csapadékvíz-gazdálkodás" konferencia, ahol ismét prezentáltuk cégünket, illetve a C+I Közműhálózat Tervező Rendszerünket.

A C+I már BricsCAD alatt is futtatható

Örömmel jelentjük be, hogy a C+I Közműhálózat Tervező Rendszer mostantól nem csak AutoCAD, hanem BricsCAD alatt is használható. Az elkészített rajzok oda-vissza kompatibilisek, vagyis ha valaki elkezd egy C+I rajzot AutoCAD-ben, BricCAD alatt probléma nélkül folytathatja.

MASZESZ szakmai nap

Bemutattuk a C+I Közműhálózat Tervező legújabb csapadéklefolyás szimulációs modulját a MASZESZ által szervezett "A hazai csapadékvíz-gazdálkodás jelen gyakorlata, nehézségei és jövőbeli lehetőségei" elnevezésű szakmai napon.

A 2018-as évet darts bajnoksággal zártuk

2018 végén a Cívis Darts Sportegyesület szervezésében megrendezésre került darts házibajnokságon mértük össze darts tudásunkat.

Autodesk forgalmazói konferencia, Koppenhága

2018 tavaszán ismét részt vettünk az Autodesk által minden évben megrendezett forgalmazói konferencián, ahol átfogó képet kaptunk az Autodesk fejlesztési irányvonalairól és a jövő technológiáiról.

Települési csapadékvíz-gazdálkodás - Országos konferencia

A Magyar Hidrológiai Társaság szervezésében került megrendezésre 2017 novemberében Baján a "Települési csapadékvíz-gazdálkodás" elnevezésű konferencia, ahol mi is bemutattuk a C+I Közműhálózat Tervező rendszert.

Autodesk Fórum - Az alkotás jövője

Az Autodesk 2017. november 9-én tartotta meg konferenciáját Budapesten, melyen a CAD+Inform Kft. előadóként és kiállítóként is részt vett.

25 éves a CAD+Inform

2017 őszén az egri borvidéken szürettel ünnepeltük a CAD+Inform 25. születésnapját. A nap végén a Wanda borház által szervezett vetélkedőn kiderült, ki mit tud a borokról és a borkészítésről.