Teszt üzemmód

Termékek

Vállalati folyamatok szimulációja

WITNESS Horizon

A Witness vállalati folyamat-szimulációs szoftver, az angol Lanner Group Limted terméke, több mint harminc éves fejlesztési múltra tekint vissza.

Bővebben

Építőmérnöki tervezőrendszerek

AutoCAD LT

Rajzoljon gyorsabban. Bárhol. Gyorsabban és nagyobb pontossággal készíthet és szerkesztheti a 2D rajzokat és dokumentációkat – bárhol is tartózkodjon

Bővebben

AutoCAD Iparág-specifikus eszközkészlettel

A már jól ismert funkciókon túl, az új AutoCAD 7 eszközkészletet is tartalmaz: Architecture | Electrical | Map 3D | Mechanical | MEP | Plant 3D | Raster Design + AutoCAD Mobile + AutoCAD Web

Bővebben

AutoCAD Map 3D eszközkészlet

AutoCAD Map 3D eszközkészlet az AutoCAD szoftverrel egy csomagban érhető el. GIS-topológiával bővíti ki az AutoCAD szoftvert, így a CAD- és GIS-adatok alkalmazhatók és karbantarthatók a tervezés és az adatkezelés céljára.

Bővebben

Civil 3D

Az AutoCAD® Civil 3D® kiváló megoldás a jobb minőségű közlekedési, területfejlesztési és környezetvédelmi projektekhez. A program támogatja a BIM munkafolyamatokat.

Bővebben

Revit

A Revit® BIM-szoftver az építészeti, épületgépészeti és a szerkezettervezéshez, valamint a kivitelezéshez is kínál szolgáltatásokat. A Revit támogatja a több szakágat is felölelő, együttműködésen alapuló tervezési folyamatokat.

Bővebben

BIM 360

A BIM 360 egy olyan felhő alapú platform, melynek segítségével összekapcsolhatók és egyben kezelhetők az adott projekthez tartozó adatok, kezdve a tervezéstől egészen a kivitelezésig.

Bővebben